Gæstebog

Gæstebog - Se hvad andre synes om køreskolen - eller skriv selv et indlæg.


Jacob Ørberg - Kokkedal.

Jeg synes det var et rigtig godt forløb jeg havde hos Breum. Teorien var nem at forstå - også fordi det foregår på den afslappede måde.

____________________________________

Marianne Herforth - Kokkedal.

Min oplevelse hos Breums køreskole har været helt kanon! Teori undervisningen forgår i hyggelige omgivelser og der er masser af tid til både spørgsmål og et par pauser. Undervisningen er hyggelig men samtidig også seriøs. Selve køretimerne er også super gode :-) 

____________________________________

Frederik Herskind - Nivå.

Super forløb, sjovt og lærerigt, kan varmt anbefales til enhver som overvejer at tage kørekort. Bestod teori og praktisk prøve i første hug.

____________________________________

Phillip Thejll-Møller Larsen - Fredensborg

Denne Skole gir dig 100% en varm velkomst fra start til slut. Det er i hvert fald, min oplevelse her i 'Breumskøreskole' var hyggeligt og samtidigt meget sjovt :) har mødt nogle flinke mennesker under forløbet, så man har overhovedet ikke kedet sig. Og samt med køretimerne, både sjovt og lærerigt :))

____________________________________

Christian Bredgaard  - Kokkedal

NU er kørekortet hjemme og jeg kunne ikke være mere tilfreds med min undervisning. Breums Køreskole forstår virkelig at formidle både det teoretiske og praktiske præcist men med et smil på læben! Jeg kan ikke andet end varmt at anbefale Rene til alle med et ønske om kørekort!

____________________________________

Peter Bech Hansen - Nivå

Rigtig godt forløb, sjovt og ikke mindst hyggeligt. Bestod alting i først hug. Og er glad for jeg valgte det her forløb :D

____________________________________

Sebastian Storm - Kokkedal

Super fedt forløb hos Breum. Både hyggeligt og seriøst teori, som er let at forstå. Kørertimerne var gode, med en god lærer ved sin side. :)

____________________________________

Sascha Petersen - Nivå

Jeg har været rigtig glad for forløbet hos Breums Køreskole fra start til slut.

Teoriundervisningen bliver formidlet på en forstålig og humoristisk måde. Både under det teoretiske og praktiske forløb er der plads til at stille uddybende spørgsmål, hvilket har givet mig den nødvendige tryghed. Jeg vil med glæde anbefale Breums Køreskole!

____________________________________

Sune Klem - Kokkedal

Breums Køreskole, er det helt rigtige valg, når det kommer til køreskole. God stemning, samtidig med en grundig forklaring bag alt teori. Selve køretimerne er virkelig lærende, og godt planlagt. Alt i alt en god oplevelse.

____________________________________

Charlotte Castillo - Nivå

Super teori og køretimer. Jeg er rigtig glad for jeg valgte Breums køreskole.

____________________________________

Mark Morits Andersen - Rungsted Kyst

Jeg var på Rene's første lynkursushold og ved hjælp fra en super kørelærer lykkedes det at få kørekortet på 1 måned og 10 dage. Teoriundervisningen og køretimerne var lærende og godt planlagt. Jeg vil derfor stærkt anbefale Breums Køreskole til dig som gerne vil have en kørelærer der har et smil på læben og styr på tingene :-)

____________________________________


Mette Meyer - Nivå

Har virkelig haft en god oplevelse hos Breum's køreskole. Vi var kun 7 på holdet, hvilket var rigtig rart. Det gjorde at der var fokus på os alle hver gang. Det er super hyggeligt at det foregår hjemme hos Rene. Og der var altid plads til lidt sjove kommentarer. Jeg bestod både teori og køreprøven første gang.

Jeg vil helt klart anbefale Breum's køreskole :)

____________________________________

Magnus Corell Danielsen - Nivå

Super fed køreskole. Var på lynholdet, og det var utrolig lærende på så kort tid. Rene var meget venlig, sjov og lærende, som gjorde det hele mere trygt. Kan klart anbefale Breums Køreskole.

____________________________________

Mathias Castillo - Nivå

Jeg synes Breum Køreskole var det rigtige valg, da både teori og køretimer var lærerige, nemme at forstå, og hyggelige.

Helt sikkert en god køreskole, der varmt skal anbefales.

____________________________________

Thea Dauw - Nivå

Breums køreskole har været super fedt! Teoritimerne var super gode og lærerige! Køretimerne var rigtige sjove og også lærerige! René er super god kørelærer, også fik man sig også altid en god snak eller to når man var til køretime!!!

Det har været en kæmpe fornøjelse og gå på Breums køreskole, det kan klart anbefales;)

____________________________________

Kasper Miller - Humlebæk

Vi kan alle kaste om os med rosende adjektiver, og Réne Breum fortjener mange, men istedet ønsker jeg at fremhæve de ting som gør ham til den foretrukne kørelærer. Réne Breum besidder en sand pædagoisk sans for den enkelte elevs behov, og formår at indrette sin undervisning efter elevernes individuelle indlæringspræferencer. Hans kombination af overskud, ro, god humor og personligt engagement, gør rammerne meget trygge og behagelige, både hvad angår teori og køretimer. Det eneste minus er, at man kan komme til at savne ham når forløbet er slut!

De bedste anbefalinger fra Kasper Miller. 

____________________________________

Anna Andersen - Nivå

Jeg må fremhæve, de hjemlige omgivelser til teoriundervisningen, de små og hyggelige hold og ikke mindst entusiasmen hos kørelærer Rene Breum :)

____________________________________

Clara Frølund - Nivå.

Jeg har nydt at tage mit kørekort hos Réne. Han er en rigtig god kørelære, som har gjort både teori- og kørertimerne lærerige, men samtidige sjove og underholdene.

Jeg vil varmt anbefale Breums køreskole!

____________________________________

Camilla Kúre Danielsen - Nivå.

Jeg kan varmt anbefale Breums køreskole til alle som vil have et kørekort!

Teorien er let forståeligt og bestemt ikke kedelig.

Køretimerne bliver tilrettelagt den enkelte elev, så man lærer bedst muligt - på en god og sjov måde!

____________________________________

 Jens Roved - Charlottenlund.

René! Jeg gik ind til det her med en senhjerneskade og for 8 mdr. siden havde jeg ingen visioner om nogensinde at kunne få et kørekort. Det, du har gjort med mig og for mig de sidste 4 mdr., er simpelthen helt fantastisk. Du er helt fantastisk at have ved siden af, når man skal lære at køre bil.!! Jeg er sikker på, at du et eller andet sted i bevidstheden kommer til at sidde ved siden af i lang tid fremover. Tusind tusind tak! For din ro, din tålmodighed, din evne til at analysere og vejlede og for dit gode humør! Tak!

Skal du eller nogen, du kender, tage kørekort, så tag det her: http://breumskoreskole.dk

____________________________________

Frederik Vee Drachmann - Kokkedal

Nu har jeg haft kørekortet i et par måneder, og tankerne omkring undervisningsforløbet flyder i min bevidsthed.

Jeg er inderligt taknemmelig og uforholdsvis tilfreds med René og Breums Køreskole.

Det, der har gjort størst indtryk på mig, er genialiteten ved de små teorihold, der gør teoriundervisning sjov, lærerig og intensiv. Desuden giver de små hold mulighed for spørgsmål fra den enkelte elev, hvorved man også har den fornødne tid til at gå i dybden med specifikke emner.

René er en yderst tålmodig, underholdende og overbærende kørelærer og person, hvilket gjorde forløbet spændende og sjovt.

Jeg har ikke en finger at sætte på Breums Køreskole overhovedet, og hvis jeg - må Gud forbyde det - får brug for en køreskole igen vil valget endnu en gang falde på de hyggelige omgivelser i Nivå.

Tusinde tak!

____________________________________

Mathias Bering - Nivå

Super godt sted at tage sit kørekort. Det var nogle utrolig gode omgivelser, og altid hyggeligt til teori, og der var god tid til spørgsmål. Der var altid god stemning.

Kan helt klart anbefale Breums Køreskole.


Intet dårligt her fra!

____________________________________

Marco Franck - Kokkedal

Super hyggeligt at have teori deroppe i nivå, det var den 25 min cykel tur værd. Man følte også at det ikke bare var en kedelig lærer, men en person man kunne snakke med, både til praksis og teori, og sidder nu glad med kørekort

____________________________________

Nanna Halby - Nivå

Jeg havde en rigtig god oplevelse med at tage mit kørekort hos René!


Jeg er med den opfattelse, at hver og én køretime var nøje tilrettelagt efter netop mine behov - hvilket gav mig den ro som jeg havde brug for,-  så jeg altså i sidste ende bestod (med glans). :D


Kan stærkt anbefales :)

____________________________________

Mathilde Kam  - Rungsted Kyst

Det har været rigtig hyggeligt og sjovt at tage kørekort hos Breum. Teoritimerne var spændende, og der var altid plads til humor. Køretimerne var en behagelig oplevelse, når man tænker på, hvor presset, man kan føle sig som uerfaren bilist bag rattet.

Når jeg tænker tilbage på undervisningsforløbet er det med et tilfreds smil på læben, fordi Réne er en smadder hyggelig, sjov og tålmodig at køre med.

Breums køreskole kan kun anbefales :)

___________________________________

Alexander Basthof   - Nivå

Jeg kan kun anbefale René, der med sin ro samt glade humør gør det at tage kørekort til en god oplevelse. Desuden er undervisningen af både teori samt køretimer rolig og overskuelig,men ikke mindst lærerig, hvilket gjorde, at jeg bestod både teori- såvel køreprøve i første hug. Varme anbefalinger herfra

___________________________________

Laura Pryter Bloch    - København NV

Jeg kan kun anbefalde Breums Køreskole. Jeg har været så glad for at køre med René. Rigtig god teori undervisning, hvor det bestemt ikke er kedelig - der er altid en god stemmening. René er rigtig god til at forklare tingene enkelt og forståeligt.

Jeg har generelt kun gode oplevelser med René!

___________________________________

Josephine Basthof    - Nivå

Breums Køreskole er et rigtig godt sted at vælge at tage sit kørekort. René er en rigtig god kørelærer, der med sit gode humør og grundighed gør det nemt at forstå både teori såvel som den praktiske kørsel. Samtidig bliver der tilrettelagt efter behov hos den enkelte elev. Jeg kan i hvert fald kun anbefale Breums Køreskole, hvor jeg bestod både teori- og køreprøven første gang!

Varme anbefalinger og masser af positivet herfra!

___________________________________

Andreas Markussen    -  Østerbro

Jeg modtog kun  praktiske lektioner fra Breums Køreskole, men følte mig hurtigt tilpas i bilen, hvilket resulterede i et hurtigt kørekort. God service, men vigtigst af alt - en god lærer.

 

Jeg havde en god oplevelse, og jeg vil klart anbefale Breums køreskole til andre. 

___________________________________

Anton Kristiansen    -  Nivå

Kan klart anbefale René til alle der leder efter en tålmodig kørerlærer med et godt humor, han har sgu styr på det ude på vejen og til teori!

___________________________________

Louise    -  Nivå

Heldigvis er René også god til os der er over 18 år! Teoriundervisningen foregår på en hyggelig, afslappet og omhyggelig måde. På vejen er René forklarende og rolig og forstår hurtigt at "læse" hvor man selv er niveau-mæssigt. René respekterede mine ønsker og behov og jeg bestod første gang. Super! 

___________________________________

Niels Skindhøj    -  Kokkedal

Jeg kan kun anbefale Breums køreskole. Teoritimerne er omhyggelige, men foregår alligevel på hyggelig vis. Til kørelektioner har Rene et særligt skarpt øje for, niveauet hos den enkelte. Overordnet set en rigtig god oplevelse! 

___________________________________

Gustav Scheel-Bech     -  Nivå

Jeg synes Breum Køreskole var det rigtige valg, da både teori og køretimer var lærerige, nemme at forstå, og ikke mindst hyggelige.

Helt sikkert en god køreskole, der varmt kan anbefales.

___________________________________

Mads S. Frandsen     -  Fredensborg

Jeg fik mit rigtige kørekort i sidste uge og var ude og køre i vores egen bil og det gik godt. Er der nogen der skal til at tage deres kørekort i nærheden af Nivå så gør det hos René. Han er en dygtig lærer, som nok skal gøre hvad han kan for at man klare begge prøver i første forsøg. Og så har han en god bil. En rigtig bil. Ikke sådan en lille Suzuki Swift, men en familiebil som man kommer til at have en dag.

Kan kun anbefales :)

___________________________________

Heidi Pedersen     -  Nivå

Super godt forløb. God teori med plads til sjov, også i bilen med nogle friske og sjove kommentarer, der har gjort det mere afslappet.

Jeg bestod både teori og køreprøve i første omgang og selvfølgelig skyldes det også en selv at man har terpet, men også fordi at jeg har haft en super god kørelærer i Rene Breum.

Jeg kan varmt anbefale Breums køreskole.

___________________________________

Nikolaj Hoffmann     -  Nivå

Jeg anbefaler klart Breums køreskole. Jeg har før haft en anden kørelærer, men jeg synes virkelig at Rene er god til at skabe ro og gøre kørselen ude på vejen overskuelig. 5 stjerner herfra :)!

___________________________________

Emilie Sand Hautop     -  Kvistgård

René er en fantastisk kørelærer, der ved hvordan han skal tilpasse sig, til den enkelte elev. Dette giver den ultimative drømme-oplevelse, når en elev som mig selv, var hunderæd for at tage kørekort. Jeg følte, at jeg blev hørt igennem hele forløbet. Men vigtigst af alt for mig, så skabte René et "rum" for mig, hvor jeg ikke blev overstimuleret, men at min gejst for at sætte mig ind i bilen forblev, samt at jeg hen af vejen blev mere selvsikker.


Teoriundervisningen sker i stuen, hvilket for mig, hjalp til at gøre indlæringen bedre. Tiden går hurtigt, og René forklarer det således, at det er nemt at forstå teorien.


I den praktiske del er René meget rolig, og snaksaglig, men er også meget opmærksomhed på, om eleven har behov for at føre en samtale. Efter timen bliver der evalueret, og "fejlene" bliver taget videre i den næste praktisketime såvel, at der er en rød tråd gennem forløbet.


Jeg anbefaler stærkt René til de som mig selv, der er/var bange for at sidde bag et rat - Breums Køreskole er for alle.

___________________________________

Marie-Louise     -  Humlebæk

Jeg synes Breum køreskole er super god. Teorie timerne er seriøse men der er også plads til sjov og det samme med køreturene seriøse og med hygge snak, og det gør at det bliver mere afslappende. Jeg har fået meget ud af det han har lært mig. Jeg betod både teoriprøven og køreprøve første gang. René er en super dygtig lære og han forstår at skabe tryghed og ro når man er nervøs.

___________________________________

Julie   -  Nivå

Teorien fremlægges på en god og forståelig måde, aftenerne har været lige lærerige og hyggelige.

Køretimerne er målrettede og jeg følte at de blev tilpasset mit niveau og tilrettelagt efter mine "problemområder".

Til både teori og køretimer er der plads til humor, så stemningen er afslappet - så lærer man bedre!

Jeg bestod både teori og køreprøve i første hug.

Jeg vil til en hver tid anbefale at tage sit kørekort hos René Breums køreskole!

___________________________________

Chrstian Halby   -  Nivå

Efter længer kamp hos en anden køreskole ved KBH. besluttede jeg mig for at prøve i lokalområdet. Her fandt jeg så René, som var rolig behagelig at køre med. Man kan godt sige, at jeg er meget nervøs anlagt, så det var ren fornøjelse at køre med René. Han fik mig igennem første forsøg! :)

___________________________________

Karina Abelin   -  Nivå

Jeg vil til enhver tid anbefale Breum køreskole. Teorien gik fantastisk, og den praktiske del var meget lærerig. René er god til at udfordre ens evner i trafikken, så man ikke "bare" kører i 1,5 time, men hver gang føler at man faktisk har rykket sig. Det giver samtidig en god følelse af konceptet om ansvar for egen læring. Jeg bestod både teoriprøven og den praktiske prøve i første hug, så kan kun anbefale René, da han er en fantastisk kørerlærer. Seks stjerner herfra. :)

___________________________________

Kim Buus Nielsen   -  Nivå

Kan varmt anbefale Rene Breums køreskole. Der er 100% styr på alt. Dejlige teorilokaler rigtig god kaffe, godt humør. Rigtig prof, men stadig plads til lidt sjov, super kørelærer på vejene giver plads til at man kan køre frit men stadig efter alle regler.

Jeg skulle op til fornyet køreprøve og var meget nervøs. Men Rene hjalp helt vildt til at få mig ned på jorden. Klarede både teori og køreprøven 100%.

Takker for nogle gode uger.

___________________________________

Mie   -  Nivå

Super forløb hos breums køreskole. René er en meget tålmodig mand,med et godt humør, og en god humor.  Ønsker man sig en kørelærer der ved hvad han laver, vil jeg klart anbefale breums køreskole. Tak for et hårdt men super forløb René, det har været en fornøjelse.

___________________________________

Emma  -  Nivå

Jeg er virkelig glad for at have valgt Breums køreskole. Det har både været et sjovt og lærerigt forløb. Bestod teori og køreprøve i første omgang - kan klart anbefales

___________________________________

Victoria  -  Nivå

Jeg viste ikke helt om jeg var klar til at tage kørekort da jeg startede men opdagede hurtigt at jeg var i trygge hænder. Lærte utrolig meget og havde det sjovt samtidig. Super forløb. Bestod teoriprøven og køreprøven i første forsøg. Kan kun anbefales.


___________________________________

Lukas  -  Rungsted Kyst

Forløbet var hurtigt, overskueligt og ikke mindst virkelig hyggeligt. Det var altid 100% styr på datoer, tider og materiale. Renés undervisning er virkelig pædagogisk og han er meget opmærksom på at alle er med og forstår det. Udover at være en dygtig underviser er René også sjov, snaksaglig og tålmodig. På intet tidspunkt føler man sig stresset eller presset med René (selv når man laver fejl).
Jeg vil stærkt anbefale at du vælger Breums køreskole, da det for mig har været en fornøjelse at tage mit kørekort der.___________________________________


BREUMS KØRESKOLE


v/ René Breum

Møllevej 9 C3

2990 Nivå


Tlf. 40 81 31 53

Skriv dit navn her

Skriv din by her

Skriv om din oplevelse af Breums Køreskole